Konvertering til biodiesel

– at ved overgang til biodiesel så må tankene tømmes og rengjøres først.

Konvertering til biodiesel

Flere av våre kunder beveger seg mer bort fra den tradisjonelle fossile anleggsdieselen til biodiesel. Dette for å imøtekomme både egne og kunders krav til miljøbeslutninger. Ved overgang til biodiesel er det flere faktorer som må sjekkes grundig, og verifiseres av produsenter av de tilknyttede forbrukerne til dieselen. Dette kan være feks generatorer. Flere motorprodusenter aksepterer overgangen med forbehold om at tanker som har inneholdt anleggsdiesel må tømmes og tankrens må utføres før biodiesel fylles opp i disse. Årsaken er at biodiesel i en blanding med anleggsdiesel kan føre til en ubestemmelig masse som vil tette rør og rørforbindelser relativt raskt etter innblanding.  Ved konvertering så kreves det hyppigere prøver, og hyppig og periodisk dieselpolering for å unngå kontaminert diesel. Biodieselen er mer hygroskopisk, og trekker da mer fuktighet enn den tradisjonelle fossile anleggsdieselen.

Vurderer du å gå over til biodiesel – ta kontakt med oss, så hjelper vi dere over til en mer miljøvennlig hverdag.

Våre dieselrensemaskiner, er unike.

Vi i Fuel-service as er utviklere av dieselrensemaskiner. Vi er i dag fremst i verden på teknologien for rens av diesel, og er støttet av forskningsrådet. Hittil er ingen lengre fremme enn oss. Vi har kunnskapen, vi har teknologien, vi har erfaringen.

SwedishDanishFinlandEnglish
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter