Filterteknologi

– våre filtre er enestående – og de eneste filtrene som klarer å filtrere (polere) dieselen til å både møte kravene i EN590 og ISO 4406

Våre dieselrensemaskiner, er unike.

Vi i Fuel-service as er utviklere av dieselrensemaskiner. Vi er i dag fremst i verden på teknologien for rens av diesel, og er støttet av forskningsrådet. Hittil er ingen lengre fremme enn oss. Vi har kunnskapen, vi har teknologien, vi har erfaringen.

Vann påvirker effekten av ytelsen til diesel som igjen leder til en økt degradering og mikrobiell kontaminasjon.  Innføringen av biodiesel har påvirket og økt dette, men den tradisjonelle EN590 anleggsdieselen har ikke blitt skånet, tvert i mot. Anleggsdieselen har blitt mer miljøvennlig, noe som igjen har ført til at den har blitt mer hygroskopisk, ikke ulikt biodieselen, og tradisjonelle koaliserende filterhus, har fått en langt dårligere effekt på grunn av dette.

Basert på disse utfordringene har vi filter som kan absorbere vann i en langt høyere grad, hele 300% bedre enn noen andre filterkvaliteter som finnes ellers i dag. I tillegg til denne enorme vannabsorberingen, er filtrene våre produsert for høy gjennomstrømningshastighet. Våre filtre kan redusere vanninnholdet fra flere tusen ppm, til langt under 50ppm. Dette har vi utført og bevist og bekreftet av Equinor ved bistand på en av deres plattformer før oppstart.

Det finnes ikke et eneste tilsvarende produkt i dag, som kan vise til tilsvarende effekt både hva gjelder fossile dieseltyper, og biobaserte dieseltyper, vi er verdensledende på dette. Ikke uten grunn at de største datasentre i Skandinavia benytter kun oss, det samme gjelder installasjoner i beredskap og innenfor tjenester unntatt offentligheten.

Uslåelige superfunksjoner hos våre filtre:

  • På 30 minutter renset vårt filter 700 liter Diesel fra 835ppm til under 80ppm
  • Våre filtre leverer uslåelige resultater, som garanterer 100% vannfri, og 99,9% fjerning av emulgert vann.
  • Alle tester er utført med Str. 2 filter.
  • Opp til 3x mer vannabsorbering enn nærmeste konkurrent.
  • Imponerende gjennomstrømningshastighet, opptil 1000 liter i minuttet.
    Masketetthet på under 1 micron.
  • Mest sirkulærøkonomisk løsning – ingen deponi.
  • Produsert for både biodiesel og fossil diesel.
  • Gjennomtestet av eksterne laboratorier.

Bildet over viser et av våre uslåelige filtre som har absorbert mikrober og vann.

SwedishDanishFinlandEnglish
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter