Rådgivning og prosjektering

– vi er involvert i noen av de største prosjektene i Norge som er unntatt offentligheten, som leverandør og prosjekteringsansvarlige.

Rådgivning og prosjektering

Fuel-service kan bistå som en kompetent og kyndig veileder under prosjektering av nye dieselanlegg. Ofte ser vi at kundene våre enten bruker veldig mye eller litt for lite tid på planleggingen av dieselanlegg. Samtidig vet vi at jo mer effektiv og detaljert prosjekteringen er, desto større sannsynlighet er det for at dieselanlegget som leveres dekker de behovene kundene våre har.

Grundig behovsanalyse gir det beste resultatet

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss så tidlig i prosessen som mulig. Dette sparer tid for alle parter, og når vi får komme inn på et tidlig tidspunkt blir det enklere for oss å være en god rådgiver. For oss er det viktig å se det store bildet. Vi vil vite hvor og hvordan dieselanlegget skal brukes, og hvilke prioriteringer, begrensninger og utfordringer dere har i deres hverdag. På bakgrunn av en grundig behovsanalyse vil vi kunne sette sammen den løsningen vi mener vil fungere best for dere.

Mange av våre kunder tror de vet hva de trenger til sitt prosjekt, men ender opp med helt andre produkter og applikasjoner etter samtale med oss. Samtidig opplever vi at det er kundene som rådfører seg med oss som gjerne blir mest fornøyd med dieselanlegget de får levert.

En nøytral rådgiver og samarbeidspartner

Vi er en nøytral samarbeidspartner og tjener ingenting på å anbefale én leverandør over en annen – for oss er det viktigste at du får et dieselanlegg som er mest mulig effektivt. Vi kan skaffe produkter fra de aller fleste fabrikanter i markedet og velger ofte komponenter fra ulike leverandører når vi skreddersyr anlegg for kundene våre. Etter mange år i bransjen vet vi hvilke muligheter som finnes, og kan være en trygg og pålitelig rådgiver for deg når valget av anlegg skal tas.

At vi fungerer som en nøytral part gjør også at flere forsikringsselskaper søker råd hos oss ved vurdering i forsikringssaker.

Ved å invitere oss med tidlig i prosjektet, vil en kunne spare mye på gode løsninger, og skreddersydde varianter som gjør at alle komponenter som skal jobbe sammen, faktisk fungerer slik de bør og skal, og kommer til rett tid. Vi har et meget stort sortiment med underleverandører over hele verden, og kan skaffe det meste.

Våre dieselrensemaskiner, er unike.

Vi i Fuel-service as er utviklere av dieselrensemaskiner. Vi er i dag fremst i verden på teknologien for rens av diesel, og er støttet av forskningsrådet. Hittil er ingen lengre fremme enn oss. Vi har kunnskapen, vi har teknologien, vi har erfaringen.

Vi konstruerer alle anlegg tilpasset kundens behov.

Sikkerhetsklarert personell

Når det skal bygges nye dieselanlegg, eller ettermonteres utstyr vi er leverandør av, er vi en foretrukket samarbeidspartner som kan levere skreddersydde løsninger innen dieselpoleringsutstyr, dieseltanker, og alt utstyr tilknyttet dette. Vi leverer alt byggherren krever ihht de kravspesifikasjonene som er bestemt. Vårt team tilkalles tidlig i prosessen, og følger hele prosjektet til ferdigstillelse og testkjøring. Vi har tilgang til sikkerhetsklarert personell på nivåer som det er behov for.

SwedishDanishFinlandEnglish
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter