Dieselsalg / distribusjon

– ved å bestille diesel av oss, så polerer vi dieselen, slik at den imøtekommer motorprodusentens krav til ISO4406 inn på dine tanker – og du slipper å få levert vann, partikler og mikrober (dieseldyr)

– ved et motorhavari så er det første som sjekkes, hvorvidt kvaliteten på dieselen imøtekommer motorfabrikantens krav.

Hvorfor vi leverer diesel

Fordi våre kunder har bedt om diesel som imøtekommer motorfabrikantenes krav til ISO 4406, noe som ikke kan garanteres av andre leverandører. På denne måten kan garantier og reklamasjonsrett på deres forbrukere knyttet til dieseltankene opprettholdes.

Hvordan?

Fuel-service er leverandør og distributør av renset diesel.

Det vil si, diesel som bestilles av deg til ditt anlegg, blir oftest levert av tankbiler som selv ikke kjenner kvaliteten på det de mottar. Det betyr at du kan motta diesel til ditt anlegg som har vann, partikler, og bakterier. Dette er diesel du ikke ønsker å få inn i dine tanker.

Dieselen Fuel-service leverer, er ihht til de krav motorprodusenter stiller. Det vil si at vi leverer diesel beskrevet i ISO4406, det er det ingen andre i Norge som kan levere. Måten vi løser dette på er at vi renser dieselen inn i dine tanker ved påfylling. Dette gjør at den dieselen vi leverer, er garantert ren, og bedre enn minimumskravene til EN590. Kvaliteten imøtekommer motorprodusentenes krav til ISO4406.

Derfor bør du velge å bestille diesel fra oss, fordi garantier og reklamasjonsansvar frafaller fra motorprodusentene, om dieselen du benytter ikke er ihht. ISO4406, et produkt INGEN andre enn Fuel-service kan levere.

NS-EN590 ISO 4406

Vi leverer diesel ihht kravene fra motorprodusentene – i mindre og større mengder. Hver leveranse kan bestå av opptil 40.000 liter – denne poleres på stedet ved fylling av dine tanker.

Vår dieselrensemaskiner, er unike.

Vi i Fuel-service as er utviklere av dieselrensemaskiner. Vi er i dag fremst i verden på teknologien for rens av diesel, og er støttet av forskningsrådet. Hittil er ingen lengre fremme enn oss. Vi har kunnskapen, vi har teknologien, vi har erfaringen.

SwedishDanishFinlandEnglish
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter