Hvor i landet kan vi hjelpe deg?

Fuel-service dekker flere geografiske områder, med sine tank & pumpebiler, og er til stadighet under utvikling, vi har biler som kan nå deg i: Oslo / Akershus, Buskerud og omegn, Østfold og omegn, Vestfold og omegn, Bergen & omegn, Stavanger & omegn, Trondheim og omegn, Kristiansand og omegn
og snart flere steder i landet!

Hvorfor velge Fuel-service?

Fordi med vår kompetanse, og våre unike spesialmaskiner sparer du verdifull nedetid/ventetid og miljø, hvor ingen diesel trenger å kastes. Vi renser dieselen i tanken, sammen med tanken.

Hva koster dette?

Ta kontakt for tilbud, vi trenger å vite hvor i landet, og hvor stor tanken din er, vi har maskiner i alle størrelser, for alle tankstørrelser. 

*Er dette en forsikringssak?

Noen forsikringer har dekning for infisert drivstoff, dette er individuelt i forhold til hvilket selskap du benytter, og type forsikring / dekning. De største og mest anerkjente selskapene tilbyr ofte dette, sjekk dette før du igangsetter en prosess. 

Hvordan utføres prosessen?

Fuel-service kommer med en av sine teknikere og starter med å ta en prøve av innholdet i tanken, analyserer denne visuelt, dersom denne er uten synlig kontaminasjon, kan vi ta en ATP prøve for å avdekke en evt. koloni med dieselmikrober. Dersom analysen viser at dieselen er fri for bakterier, dvs ihht kravene til NS-EN590, er dette supert, og vi er ferdig med jobben hos deg.

Dersom analysen viser at dieselen er kontaminert (infisert), dvs utenfor kravene som stilles til dieselmotoren din, som beskrives i EN590, så kan dette være en forsikringssak *. Neste steg er at vi tilsetter en kjemi for å drepe de levende bakteriene. Disse vil så blande seg med fritt vann i bunn av tanken, og alle bakterier som sitter langs skottplatene i tanken, dør og faller ned i tanken. Denne blandingen som nå ligger igjen i bunn av tanken må ut. Virkningstiden er 4 dager. Dette skal altså få virke i tanken din i minimum 4 dager før vi kommer tilbake med en spesialmaskin for å rense dieselen i tanken for vann, døde mikrober, og partikler. Maskinene våre fører dieselen tilbake til tanken i samme prosedyre. Denne resirkulerer og rekondisjonerer dieselen, så kun ren diesel er tilbake i tanken din. Se for deg en dialyse. Alt av kontaminasjon ender i våre maskiner, hvor vi bytter filtre underveis, til alt er rent.

Fuel-service tar ikke ansvar for evt. følgeskader grunnet feilfylling av drivstoff. 

Dieseldyr

Feilfylling

Ikonene forklarer hvor i landet vi utfører de ulike tjenestene våre.
Title Address Description
Buskerud & omegn
Buskerud, NorgeBuskerud & omegn
Oslo & Akershus
Unnamed Road, 1488 Hakadal, NorgeOslo & Akershus
Østfold & omegn
Solbergveien 29, 1708 Sarpsborg, NorgeØstfold & omegn
Vestfold & omegn
Fv220 100, 3277 Steinsholt, NorgeVestfold & omegn
Stavanger & omegn
Unnamed Road, 4160 Finnøy, NorgeStavanger & omegn
Bergen & omegn
Hordvikneset 107, 5108 Hordvik, NorgeBergen & omegn
Kristiansand & omegn
Fv70, 4700 Vennesla, NorgeKristiansand & omegn
Trondheim & omegn
Unnamed Road, 7234 Ler, NorgeTrondheim & omegn
Strømstad & omegn
Unnamed Road, 452 97 Strömstad, SverigeTrondheim & omegn

Hvor i landet kan vi hjelpe deg?

Fuel-service as har avdelinger i:

Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Telemark, Buskerud, Rogaland, og Hordaland.

Muligheter: Vi er til stadighet under utvikling, og ønsker å komme i kontakt med deg som kunne tenke deg å jobbe for oss, eller bli en partner i vårt system. 

Kontaktinfo

Foretak: Fuel-service AS
Org.nr: 914424194 mva

Besøksadresse: Ullern alle` 20

Postadresse: Skogfaret 6b, 0382 Oslo
E-post: post@fuel-service.no
Tlf.: 908 900 36 hele døgnet.