Sirkulærøkonomi

Sirkulærøkonomi

Alle tingene vi har rundt oss kommer fra naturen. Sirkulærøkonomi handler om å forlenge levetiden på varene vi bruker. Hva betyr det å forlenge levetiden på fossilt drivstoff?

Årlig deponeres det hundrevis av millioner liter «uren diesel» som går under betegnelsen slam/avfall. Dette blir i all hovedsak sendt til deponering og ikke gjenbruk. Det hadde det ikke vært behov for. Fuel-service sine dieselrensemaskiner fjerner kontaminasjon og forlenger levetiden på dieselen. Mindre deponering og lengre levetid har positiv effekt på sirkulærøkonomien og miljøet. Dagens diesel har ikke like lang holdbarhet som før. Redusert svovelinnhold og andre miljøfaktorer har ført til at dagens diesel er å anse som «ferskvare».

I tillegg til at dieselen er blitt mindre holdbar, så er også nye dieselmotorer (common rail) mer sensitive for kontaminasjon. I en sirkulær økonomi tar vi godt vare på produktene vi produserer og viktigheten av å forlenge levetiden på fossilt drivstoff er viktig. Fuel-service har som mål å forlenge levetiden på drivstoff til våre kunder, enten det er fossilt drivstoff eller biodrivstoff. Det er miljøvennlig, bærekraftig og sirkulærøkonomisk.

SwedishDanishFinlandEnglish
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter