Avdelinger

Richard Eriksen

Driftstekniker

Matias Faltin

Servicetekniker

Martin Christensen

Servicetekniker

Vegard Stenklev

Teknisk koordinator

Thomas Bonnevie Høyer

Prosjektleder

Petter Langrind

Teknisk Konsulent

Espen Zubi

Daglig leder

Ingen treff.
Ingen treff.
Ingen treff.
Ingen treff.
Ingen treff.
Ingen treff.
Ingen treff.

Om oss

Fuel-service er et fremoverlent og innovativ selskap.

Vi leverer tjenester og løsninger til offentlige og private aktører i sikkerhetsbransjen, datasentre, beredskap, sykehus, sykehjem, vannverk, kraftverk, utleiesentre, offshore i Nordsjøen, samt flere andre steder.

 • Vårt mobile utstyr følger direktivene til transport av farlig gods opp til de mengder angitt i 1.1.3.6 DSB
 • Vi har spesialister innen feilfylling på kjøretøy, fartøy og maskiner.
 • Vi utfører Dieselrens/ Dieselpolering som rekondisjonering av stasjonære dieseltanker – vår løsning er miljøvennlig, dieselen gjenbrukes.
 • Vi utfører Dieselrens/ Dieselpolering som rekondisjonering av marinetanker, båter og yachter samt offshore i Nordsjøen.
 • Vi er godkjent av Statens Vegvesen for å utføre arbeid på kjøretøy som en nødvendig del av redningstjeneste, som beskrevet i FOR-2009-05-13-589 §5,c
 • Vi er NACE registrert som kjøretøyverksted – men utfører kun arbeid ihht FOR-2009-05-13-589 §5,c.
 • Vi har offshorepersonell med sertifikatene: GSKARIS (Apos + prostyr), AT & SJAJ.S. HMS og NORSOK Z-015
 • Vi leverer markedets høyeste kvalitet på den absolutt mest miljøvennlige måte, du mister ingen diesel.
 • Vi innehar agenturene på IPU, Filtertechnik, Njord, MarShip, CTS, og Purafiner.
 • Vi forhandler: IPU, Filtertechnic, Njord, MArShip, CTS, Purafiner, Piusi, Parker Racor, samt mange andre mindre merker.
 • Vi produserer dieselrensemaskiner på bestilling i alle størrelser i samarbeid med våre leverandører – både landbaserte og offshore løsninger.
 • Vi utvikler stadig nye versjoner av maskiner som renser dieseltanker / diesel, og utvikler maskiner som bygges spesifikt for maskinenes formål.
 • Vi har bakgrunn fra forskjellige fagfelt som alle har en fellesnevner: mikrober. Dette er næringsmiddel, bygg og anlegg, automasjon / industri, bil og maskin hvor noen av oss har lang fartstid og spesialfelt innen dieseloljer.
 • Vi er medlem av NHO
 • Vi er medlem av Norsk Industri
 • Vi er registrert i EPIM
 • Vi er Elma registrert.

Sirkulærøkonomi

Alle tingene vi har rundt oss kommer fra naturen. Sirkulærøkonomi handler om å forlenge levetiden på varene vi bruker. Hva betyr det å forlenge levetiden på fossilt drivstoff?

Årlig deponeres det hundrevis av millioner liter «uren diesel» som går under betegnelsen slam/avfall. Dette blir i all hovedsak sendt til deponering og ikke gjenbruk. Det hadde det ikke vært behov for. Fuel-service sine dieselrensemaskiner fjerner kontaminasjon og forlenger levetiden på dieselen. Mindre deponering og lengre levetid har positiv effekt på sirkulærøkonomien og miljøet. Dagens diesel har ikke like lang holdbarhet som før. Redusert svovelinnhold og andre miljøfaktorer har ført til at dagens diesel er å anse som «ferskvare».

I tillegg til at dieselen er blitt mindre holdbar, så er også nye dieselmotorer (common rail) mer sensitive for kontaminasjon. I en sirkulær økonomi tar vi godt vare på produktene vi produserer og viktigheten av å forlenge levetiden på fossilt drivstoff er viktig. Fuel-service har som mål å forlenge levetiden på drivstoff til våre kunder, enten det er fossilt drivstoff eller biodrivstoff. Det er miljøvennlig, bærekraftig og sirkulærøkonomisk.

Innovasjon

Fuel-service utvikler, med støtte av Forskningsrådet, miljøvennlige og effektive dieselrensemaskiner.

Denne teknologien gir økt sikkerhet og reduksjon av dieselsvinn. Vi skal være ledende på produktutvikling av dieselrenseteknologi og samarbeider med ledende internasjonale miljøer for å sette sammen de mest hensiktsmessige løsningene for våre kunder. Målet vårt er å bistå våre kunder med å ha renest mulig drivstoff med lengst mulig levetid.
Mer effektiv bruk av ressurser er sentralt for ny vekst og omstilling til en lavutslippsøkonomi.

SwedishDanishFinlandEnglish
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter